ALİ DAŞDEMİR - OKUL MÜDÜRÜ

1978 yılında Gaziantep’te doğan Okul Müdürümüz Ali DAŞDEMİR, ilkokul ortaokul ve lise öğrenimini yine  Gaziantep’te tamamladı. Üniversite eğitimini İnönü Üniversitesinde Biyoloji Bölümünü okuyarak yaptı. 2000 yılında Ağrı’da 4 Öğretmenli Birleştirilmiş Sınıflı bir köy okulunda Müdür Yetkili Öğretmen olarak göreve başladı. Ağrı ve Şanlıurfa’da 5 yıl Okul Yöneticiliği ve sınıf  öğretmenliği görevinde bulundu. 2005 yılında Gaziantep iline tayin oldu. Pakize Kemal Öğücü İlköğretim Okulunda öğretmen, özel eğitim öğretmeni, Şehitkamil Belediyesi Anadolu Lisesinde Biyoloji Öğretmeni ve Müdür Yardımcısı, Ş.B. Mehmet Emin Er Anadolu Kız İHL müdür yardımcısı, Özel İdare Anadolu Lisesinde müdür, Mevlana Anadolu Lisesinde müdür,  Ş.B. Mehmet Emin Er Anadolu Kız  Anadolu İHL müdür yardımcılığı görevlerinde bulundu. MEB tarafından düzenlenen birçok ulusal  projede aktif olarak yer aldı. Eğitim gönüllüsü olarak sivil toplum kuruluşlarında görev aldı. Evli ve üç çocuk babasıdırYüksek lisans eğitimini 2022 yılında Gaziantep Üniversitesinde ´´Eğitimde ve Sivil Hayatta Toplumsal Örgütlenmeler ´´ dalında yapmıştır.