15 NİSAN SINIF DERS PROGRAMLARI

12 ŞUBAT Sınıf Ders Programları

Ara

İŞKUR işbirliği ile 12.sınıf öğrencilerine yönelik “Meslek Seçiminin Önemi,Mesleki Yönelim Test Bataryası” konularında bilgilendirici bir seminer programı uygulanmıştır.

Eyl

Öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Başarı bir ekip işidir.  Bu süreçte desteğini esirgemeyen velilerimize de teşekkürü bir borç biliriz.

Ock

Valimiz Sayın Davut GÜL "Anadolu Mektebleri Yazar Okumaları" kapsamında okulumuzda hazırlanan panele katıldılar. Öğrenicilerimizin hazırladığı panelde Mustafa KUTLU eserleri incelenerek sunumu yapıldı. Valimiz Sayın Davut GÜL aynı zamanda okulmuzdaki sanatsal ve kültürel faaliyetleri inceledi.

Ekm

Okul rehber öğretmenimiz Bilge VURGUN tarafından hazırlanan YKS 2022 veli ve öğrenci bülteni hazırlandı.

Ekm